torstai 14. huhtikuuta 2022

Ensimmäistä kertaa poissa töistä sairauden vuoksi, vuosiin

 Siinäpä se. Aamulla oli lämpöä ja nenä tulessa. Siitä onkin aikaa, kun viimeksi olen ollut pois töistä sairastamisen vuoksi. Itseasiassa Joensuussa asuessa vajaan 3 vuoden aikana en kertaakaan ennen tätä päivää. Ihan hyvin elinsiirtopotilaalta. En siis pahemmin ole ollut kipeänä, koska lenssussa en töihin menisi. Toki muutama murtunut varvas, nilkkavaiva ja sormen murtuminen on töissä kärvistelty. Ja aivan, Joulu  meni sairastellessa, mutta pyhinä ei ollut töitä... 


Munuainen ja terveys 

Munuainen on voinut hyvin, mutta viimeisemmissä verikokeissa Krea-arvo oli 137. Korkeampi kuin pitkään aikaan. Se vähän huolestuttaa. Toinen taas on ollut INR-arvon hyppiminen. Siihen ei ole ollut oikein järkevää syytä? Ensin se on ihan normaali (minulle se pitää olla 2-3 välillä) ja kuukauden päästä testeissä saattaa olla 6,5. Ainoa muutos on ollut kolesterolilääkkeiden lisäys. Kolesterolini on terveen ihmisen tasolla, mutta elinsiirtopotilaalla sen täytyy olla vielä paljon alle, siksi sitä lääkkeillä lasketaan. Ruokavaliossa ei ole ollut merkittäviä muutoksia. Nämä kaksi asiaa siis pitäisi saada kuntoon.

Työrintamalla näyttää hyvältä

Viime vuoden lopulla jahtasin työtä, vakituista sellaista ja nyt sen sain. Noutopihan vuorovastaavana jatketaan. Todella hieno asia, tässä muuten epävarmassa maailmantilanteessa on vakityö. 

Kesää ja työkiireitä odotellessa, sekä tietysti tervehtymistä. Perinteisestihän sairastuin taasen ennen pyhiä. Pääsiäisen 4-päivän vapaat kun on ovella, joten siinähän se menee lenssussa.

Ei koronaa

Juu, 3 kotitestin jälkeen, tämä kuumeilu ja nokan vuotaminen osoittautui influenssaksi tai lenssuksi. Koronatestit näyttivät negatiivista. Hieno homma. En ole koronatartuntaa vielä saanut. 4 rokotetta kylläkin. Terveisiä denialisteille! Eteenpäin! #eteenpäin

#eteenpäin #elinsiirto #kuume #flunssa #influenssa #koronavirus #covid19  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti