torstai 28. lokakuuta 2021

Uutta etsimässä

 Pienen tauon jälkeen taas blogin tekoa. Pari viimeistä vuotta Joensuussa on ollut täynnä tapahtumia työrintamalla. Ensin Baronan kautta Ramirentillä, sitten CNC-koneistajaopinnot, jotka keskeytyivät koronaviruspandemiaan. Siitä yli vuodeksi taas Baronan kautta Ramirentille ja nyt olen K-Rauta Naumasella noutopihan myyjänä. 

Terveys on hyvä

Viimeisimmissä testeissä lähes kaikki arvot olleet melko normaalit. Lisäkilpirauhasetsaivat munuaissairauden aikana niin paljon osumaa ja rasitusta, ettei ne taida parantua koskaan kuntoon. Leikkauskin on mahdollinen, jopa todennäköinen, muuten kuitenkin kaikki on jees. Painoa on tullut ylimääräistä ja sitä pitäisi kiristää tässä pois (koripalloelämäni jälkeen normaali mantra, jojoilu painon kanssa), mutta taas kerran vanha -kun saat uuden työn, satutat jalkasi- taika osui ja upposi. Ensimmäisellä viikolla töissä, nilkkaan tuli kova sivuttainen isku pohjeluu-kantaluu nivelsiteen kohdalle ja olen kohta neljä viikkoa ontunut sitä Ehkä uudessa työssä olisi aina mukavampi ilman tätä "pakkokipua", mutta se taika on vain pitänyt sinnikkäästi aina paikkansa, että jos saan uuden työn, satutan jalkani.

   

Isku tuli pohjeluu-kantaluun nivelsiteen kohdalle.

Varpaiden tyvessä oleva verenpurkauma
on nilkasta "valunutta" verta.

Koronarokotukset

Juuri aamulla kävin ottamassa kolmannen (3) koronarokotteen. Ykkösestä ja kakkosesta ei tullut sivuvaikutuksia, ainoastaan pikku arkuus pistokohtaan. Odotellaan tuleeko tästä mitään. Töihin tästä pitäisi kuitenkin lähteä. Ottakaa ihmiset rokotteenne, sille me tämän kurimuksen selätämme. 2021 vuosi on henkilökohtaisesti ollut sosiaalisesti paljon vapaampi kuin 2020 rokotteiden ansiosta. Elinsiirtopotilaana olen siinä ryhmässä, joka "jää kotiin homehtumaan" jos mitään lääkkeitä näille viruksille ei keksittäisi. 

Ai mitä uutta etsimässä?

 Työtä. Sitä on tämänhetkinen elämäni Joensuussa ollut. Työn etsimistä. Baronalla olin töissä pari vuotta, mutta pätkäsopimusta pätkäsopimuksen perään tehden. Nyt K-Rauta Naumasella työsopimus on määräaikainen. Ehkä siis en etsi vain työtä, vaan etsin vakityötä. Työtä, joka saattaa tulevaisuudessa kuolla sukupuuttoon, jos maailma menee siihen suuntaan mitä nyt näyttää. Mutta ei surkutella, vaan mennään ETEENPÄIN! #eteenpäin. Uusi työhaastattelu odottaa jo nurkan takana 😏

#elinsiirronjälkeinenelämä #työ #työnetsintä #ura #vakityö 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti