tiistai 3. elokuuta 2021

HEI! Joskus vaan vi*uttelee!

 Niin mikä että? Mikä vi*uttelee? No tämä maailman meno.

Kohta on 5 vuotta elinsiirrosta. 5 vuotta sitten kaikki oli uutta ja jännää. Meni pari vuotta, vaihtui asuinkaupunki, vaihtui työt. 

Meni vuosi ja tuli se  KORONA!

Toista vuotta ollaan tätä menty ja maailma menee koko ajan hullummaksi ja hullummaksi. Yhtäkkiä rokotukset on väärin, koronapassit on väärin ja kaikki on hallitusten salaliittoa, joilla kytätään kansalaisia? Herätkää tollot. Meitä on seurattu jo ajoista kun internet yleistyi. Joka liikkeemme ja tykkäyksemme tunnetaan. Ne on mainosohjelmia, ne tietää paremmin mistä tykkäät kuin sinä, mutta mitä sitten. Kukaan muu ei protestoi näitä asioita kuin ihmiset, jotka on EPÄREHELLISIÄ!

Älkää siis lähtekö näiden koronadenialistien ja muiden huuhaa-tyyppien mukaan. Miksi ihmeessä meidän oma terveydenhuolto meitä haluaisi saastuttaa? Hehän meille rokotukset antaa, ei Trump, Putin, tai Merkel? Tai Suomen huonoin pääministeri Sanna Marin? 

Eiköhän aleta taas luottamaan terveydenhuoltoomme, kuten olemme aikaisemminkin luottaneet. Olen ainakin itse saanut siltä 5 vuotta elinaikaa lisää? Jos ne haluaa mut pois, eikö olisi ollut helpompi töpeksiä dialyysissä 2016? 

Otetaan kaikki kaksi rokotetta ja jos kolmas tulee, otetaan sekin, kuten influenssassakin on otettu vuosittain rokotteita? Olen saanut kaksi rokotetta, immuniteettini on heikko elinsiirron ja lääkkeiden vuoksi ja elän silti? Miksi minä eläisin, jos ne olisi myrkkyjä? Eikö minun olisi pitänyt kuolla ensimmäisenä? 




HERÄTKÄÄ! 


Eteenpäin! #eteenpäin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti