keskiviikko 13. heinäkuuta 2022

VIIDES koronarokotus

Presidentti ei saa neljättä, joku random läskipoeka sai jo viidennen. 

Viime viikolla puhelin soi ja naisääni tiedusteli, haluanko viidennen koronarokotteen? "Onhan nuo tullut otettua." tokaisin ja aika tälle aamulle järjestyi.
Rutiinillahan tuo sitten meni. Töistä pyörällä Mehiläiseen, piikki olkapäähän ja kodin kautta takaisin töihin. Nyt on olkapää arka, mutta taas on vastetta koronaa vastaan. Hyvä niin. 

"Ykkönen" voi hyvin

Viimeisin munuaiskontrolli oli myös ajankohtainen viime viikolla. Labratulokset näyttivät hyviltä, munuaisarvot vähän edelliskertaa paremmilta ja verenpaineetkin ovat hyvällä tasolla, kun verenpainelääkitystä viime käynneillä korjailtiin. Myös INR-arvot ovat pysyneet viime kuukaudet 2-3 välillä, joten en aio vieläkään ottaa 80 euroa kuukaudessa maksavaa lääkettä "rotanmyrkyn" (Marevan) tilalle. 

Töiden merkeissä mennään viikot, ensi viikonloppuna #IlosaariRock, lokuussa vähän lomaillaan ja vietetään hääjuhlat. Naimisiin mentiin jo 22022022.  

Ai joo. polttareita vietettiin viime viikonloppuna, mutta ne on vähän liian vauhdikkaita juttuja terveysblogiin. 😜 Eteenpäin! #eteenpäin

#eteenpäin #munuaissiirto #labrat #kesä #duuni #loma #häät #polttarit 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti