sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Kesäloma ohi. Huomenna duuniin!

Siinäpä se kiteytyy otsikossa. 8 päivää vajaa vuosi siinä meni. Sairauslomassa + kesälomassa, jonka sain pitää heti siihen päälle. Huomenna sitten sorvin ääreen. Työtä odotan taas innolla, tosin jalat maassa täytyy lähteä. Työnantajalta hieno kädenojennus (tai sitten epäilevät, etten jaksa :D ) on, että minua tuurannut henkilö on koko tammikuun vielä töissä, joten aloituksesta ei tule heti mitenkään ylihektinen. 

Viimeinen lomaviikko meni jo tutuksi tulleella neljällä salitreenillä. Maanantai, tiistai, keskiviikko ja perjantai tuli huhkittua heti aamusta salilla. Aloitin myös pienimuotoisen projektin painonhallinnan kanssa, koska sitä painoa oli tosiaan lörähtänyt jo parikymmentä kiloa leikkauksesta. Tämä viikko oli ruokavalion hiomista ja totuttelua kevyempään elämään, ensi viikolla alkaa sitten 6 viikkoinen rutistus. Ei siitä enempää, julkaisen sitten 6 viikon päästä, jos on jotain julkaistavaa :) Kävin labrassa, mutta TAYS:sta ei soittoa ole kuulunut. Kirjettä siis odottelen tuloksista. Nykymenolla se voi tulla ihan milloin tahansa, on tämä nykyposti sellainen laitos. Harmi, ettei potilastietoja saa lähettää sähköpostilla (ihan kuin niitä tietoja ei normipostista voisi varastaa)

Keskiviikkona oli surun ilta, koska Seija-mummoni nukkui pois. Aina se riipaisee ja suru iskee puseroon, vaikka mummonkin tapauksessa muistisairaus oli ottanut vallan ja peruskunto oli romahtanut, joten Rami-papan luo pääseminen "taivaaseen" oli hänelle lopulta helpotus. Hyvää matkaa, tulethan uniini vierailulle papan kanssa, koska tähän asti Rami-pappa on siellä vieraillut kuolemansa jälkeen yleensä aina yksin, terveisin Sonny Pruitt.

Ensi viikolla siis sovittelen työelämää ja kuntoilua keskenään. Saa nähdä mitä siitä tulee. Töissä tosin on hyvinkin fyysisiä päiviä välillä, joten jos ei muuta, voi ainakin yrittää selittää sitä itselleni "treeninä".

#eteenpäin

Kuntoutusviikot 7-8    

1 kommentti:

 1. Hyvää päivää siellä

  Oletko lääketieteellisesti haaste? Onko sinulla lääketieteellisiä ongelmia, joita lääkärit eivät löydä ratkaisua? Onko sinulla munuais- tai maksaongelmia, vai tarvitset munuaista siirtoa varten? Tai tarvitset kanabisöljyä syöpäsi ja kemoosi, älä kuolema hiljaisuudessa ja ota yhteyttä dr. Benjamin Carlson drbencarlson1@gmail.com,

  Puhelin: +17815611941
  whatsapp: +2347067093957

  hauskaa päivän jatkoa

  VastaaPoista

Terveydenhuolto sairaaloissa

Aina sanotaan, että "Suomi on terveydenhuollon huippumaa". Onhan se hyvä, jos verrataan johonkin savimajassa tehtyyn hoitoon, mutt...