sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Eka työviikko, hautajaiset ja kissan syntymä

Ensimmäinen työviikko takana. Työmaalla rauhallista ja apuna tuurajani, joten kaikki sujui suht hyvin. Vähän aikaa siinä toki meni, että asiat muistui mieleen. Varsinainen fyysinen työ tulee selkärangasta, mutta koska työnkuvaani kuuluu paljon muutakin kuin vain nostelu, teipin leikkaaminen ja pakkaaminen, kyllä siinä tovi meni, ennen kuin alkoi homma luistamaan. 

Kävin taasen myös labrassa, jossa perusverenkuvani havaittiin taas hyväksi. Sokeriarvot olivat hyvät, pitkäsokeri hyvä. Parin viikon sokeriton ruokavalio on selkeästi auttanut asiassa. Aloitin projektin, jossa on tarkka ruokavalio ja treeniohjeet, joten mielenkiintoista tulee olemaan. Krea on ollut lievästi nousussa, koska lihasmassaa on tullut treenin myötä lisää.  Tämän viikon treenit jätin tekemättä kokonaan. Työmaalla on sen verran nostelemista päivittäin, etten viitsinyt itseäni jumittaa siihen päälle vielä salitreeneillä. Katsotaan ensi viikolla miten sen homman kanssa tehdään. Kiire minulla ei ole mihinkään. Sanotaan nyt kuitenkin se, että senttejä kropasta on jo vähentynyt ja kilojakin karissut parissa viikossa. Mielenkiintoista, miten projekti onnistuu, kun kortisonilääkitys on vielä käynnissä.

Työviikko oli nelipäiväinen, koska perjantaina kävin Äänekoskella laskemassa Seija-mummoni haudan lepoon.  <3  Kotiin Tampereelle kiirehdin jo samana päivänä,  koska kissamme Fiona oli viimeisillään raskaana. Lauantaiaamuna Fiona pyöräytti sitten yhden ainokaisen pennun. Siinä sitä sitten ihmeteltiin, kun edellinen pentue oli kuusipäinen, oli myös äitikissalla pää pyörällä, että tässäkö tämä nyt oli. :)
Vaikka tähän viikkoon kuului myös surunsa, oli viikko kaikin puolin muuten positiivinen. Huomenna sitten taas aamusta duuniin ja päivällä käyn lääkärillä kuulemassa tarkemmat tiedot kokeitten tuloksista. Mielenkiintoista. 

#eteenpäin

#munuaissiirto #elinsiirto #munuaissairaus #kuntoutus #elinsiirtokortti 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveydenhuolto sairaaloissa

Aina sanotaan, että "Suomi on terveydenhuollon huippumaa". Onhan se hyvä, jos verrataan johonkin savimajassa tehtyyn hoitoon, mutt...