sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Testit näyttää hyvältä, viikko kuntosalilla takana

Taas on yksi verikoe takana ja testitulokset ovat jälleen hyvää tasoa. Tai oikeastaan kävin testeissä jo viikko sitten, mutta blogikirjoitusta venytin, että saan ensimmäisen "kuntosaliviikon" parsittua kasaan :) Mutta no, ensin testeistä. 

Hemoglobiiniarvo (B-Hb) nousi uuteen ennätykseen, sen ollessa nyt 160. Valkosoluarvot, eli leukosyytit (B-Leuk) 7.0 eli viitearvojen sisällä komeasti. Tulehdusarvo (P-CRP) on 1.1 eli hyvä. Krea (P-Krea) on myös ennätyslukemissa, sen laskeutuessa jo niinkin alas kuin 80. Maksa-arvo (P-ALAT) on myös loistava, sen ollessa 37. Sytomegalovirustesti on toista kertaa negatiivinen, joten se on saatu aisoihin lääkityksellä. Ainoastaan fosfaatit ovat (fP-Pi) edelleen alhaiset, hieman tosin nousussa 0.57.  joka taas johtuu siitä, että lisäkilpirauhashormoni (parathormoni) (fP-PTH) on korkealla 30.1 (tosin se oli omilla munuaisilla satoja) . Tällä kertaa myös mitattiin GFR-arvo, (jolla mitataan hiussuonikerästen suodattamisnopeutta munuaisessa), joka oli 107, arvona suorastaan loistava. Kun arvo on yli 83 se on ikäiselleni hyvä.  Kaikin puolin "ykkönen" toimii valtavan hyvin. Leikkausarven yläosassa ollut kipu on nyt ollut poissa reilut 2 viikkoa, joten aloitin kuntosaliharjoittelun. 

Kuntosaliharjoittelu tosin on ollut vielä maltillista. Crosstraineria, vähän jalkaprässiä ja kävelyä juoksumatolla. Ma, ti, ke, su tällä viikolla. Edellisellä viikolla kerran kävin ottamassa vähän tuntumaa laitteisiin. EasyFitin laitteet olivat tuttuja minulle jo Koivistonkylän salilta, mutta nyt otin jäsenyyden Hervannasta. Siellä täytyy nyt alkaa sitten ramppaamaan varovasti liikkeitä lisäten. Ensi viikolle ajattelin lisätä vähän taljaa, penkkiä, vatsalihasliikettä yms lisäksi jalkojen kuntotreenin tueksi. Alla linkkiä vielä laitteista joita tällä viikolla tein. Hyvällä fiiliksellä. Paino on noussut, kasvot pyöristynyt ja parta kasvaa (ja koko ukkoon on kasvanut untuvamainen karvapeite), keskivartalo on kuin tammitynnyri, joten huoleni ovat pinnallisia :) Eiköhän ne asetu, kun se hemmetin kortisoni jossain vaiheessa lopetetaan. Yritetään nyt kuntoilulla hillitä mahtavaa ruokahalua ja painonnousua, joka kyllä jatkuu liikkumatta varmasti uudelle sataluvulle asti, jos ei jotain yritä :D

#Eteenpäin


1. kuntosaliviikko



#elinsiirto #elinluovutuskortti #elinluovutus #EasyFit #kuntosalia #munuaissiirto #elinsiirtoTopi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti