sunnuntai 27. marraskuuta 2016

2. kuntosaliviikko takana (n.3kk siirrosta)


Turpoaminen jatkuu, parta kasvaa ja pumpulikarvoitus peittää miehen. Tai siltä ainakin tuntuu. Huomenna maanantaina labrat ja jos kaikki on hyvin, toivottavasti kortisonia vähennetään. Korvanlehtiin on kasvanut karvatupot tyyliä "ihmissusileffat". Keskivartalon turvotus alkaa jo tuntumaan epämukavalta. Jopa kuntosalitreenin jälkeen tuntuu, että kroppa vaan turpoaa ja turpoaa. Aluksi luulin, että tämä turvotus liittyy suoranaisesti kasvaneeseen ruokahaluun, mutta kyllä se lääke näköjään turvotusta aiheuttaa muutenkin kuin palamattoman rasvan lisääntymisellä. 

Ulkonäköongelmista takaisin kuntosalipäivitykseen. Voimieni tunnossa ajattelin maanantaina, että käyn ma,ke,pe tekemässä laajemman ohjelman ja ti, to kevyemmän jalkoihin kohdistuvan kunto-ohjelman. Viikonloppuna lepopäivät. No se suunnitelma haudattiin tiistaina. Treeniohjelma ei ole mitenkään raskas, tai no, tällaiselle, joka on sairastanut viimeisen vuoden, eikä pystynyt liikkumaan, olihan se sittenkin :) Kädet oli niin jumissa, etten saanut niitä suoraksi ennen perjantaita. Niimpä ohjelmaan tuli muutos. Maanantaina laajempi, tiistaina kapeampi ohjelma, keskiviikko, torstai kylmästi lepopäiviä. Perjantaina laajempi, lauantaina taas kapeampi ja sunnuntaille lepopäivä. Pikkuhiljaa se homma siitä lähee etenemään. Päälle tähän aion lisätä tunnin kävelylenkkejä. Ne ovat aina olleet hyvä kuntoilumuoto minulle ja se palauttaa vähän jalkoja voimaharjoittelultakin. Katsotaan nyt, maltanko tämän viikon vielä olla lenkkeilemättä, vai viekö pää kävelylenkeillekin puoliväkisin :) Olo paranee ja on entistä vaikeampaa ottaa iisisti, mutta koska kuntoutuminen muuten on sujunut hyvissä merkeissä, pitäisi oikeasti vain malttaa, ettei sattuisi mitään takapakkeja omasta innokkuudesta johtuen. Yllättävän vaikeaa, pakko myöntää. Alla linkki treeniohjelmiin.

#eteenpäin 
#elinluovutus #elinluovutuskortti #munuaissiirto #elinsiirto #kuntoharjoittelu 

2.kuntosaliviikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveydenhuolto sairaaloissa

Aina sanotaan, että "Suomi on terveydenhuollon huippumaa". Onhan se hyvä, jos verrataan johonkin savimajassa tehtyyn hoitoon, mutt...