tiistai 30. elokuuta 2016

Taas yksi vaihe lopussa, uusi alussa

Huomenna on tämänhetkisen sairauslomani viimeinen päivä. Siis mikäli työterveyslääkäri antaa luvan palata töihin. Tämä selviää huomenna kello 10. kun menen Tampereen Aavaan pikku tarkastuskäynnille. Sinne tulee mukaan myös työpaikkani edustajat. Ollaan siis yhden vaiheen lopussa ja uuden alussa.

Kestääkö kunto, miten hoidot saadaan sovitettua työpäiviin? Miltä laboratoriotulokset näyttävät, kun päivittäinen fyysinen rasitus alkaa? Henkisesti olen valmis palaamaan työhön. Jopa innostunut asiasta. Monta mutkaa on kuitenkin matkassa jo ollut. Kevät on ollut täynnä pettymyksiä. Sairausloma oli lopulta moninkertaisesti pidempi kuin mitä olin alunperin ajatellut. Tietenkin on tärkeää, että on työ mistä pitää. Tuskin olisin innostunut töihinpaluusta, jos työpaikkani olisi perseestä? 

Huomenna siis selviää, antaako työpaikkalääkäri luvan palata töihin ja onko työ täyspäiväistä (johon pyrin).

Ai niin. Jos työpaikkalääkäri antaa vihreää valoa työhön paluuseen, aloitan kesälomani :) Pehmeä lasku työelämään. Eihän tämä "loma" muuta ole kuin muutaman viikon pidempi työhön kuntoutus, koska dialyysihoitoja pitää tehdä lähes päivittäin, mutta näyttäisi siltä, että siihen kuuluu myös eräs sairaanhoitoa seuraavan televisio-ohjelman kuvaus. Jännittää(kö)? Nouseeko julkisuus päähän? Onneksi dialyysikoneella saa pissin pois verenkierrosta, jos sitä päähän liikaa pakkaa :) Vitsi vitsi. 

#eteenpäin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveydenhuolto sairaaloissa

Aina sanotaan, että "Suomi on terveydenhuollon huippumaa". Onhan se hyvä, jos verrataan johonkin savimajassa tehtyyn hoitoon, mutt...