keskiviikko 31. elokuuta 2016

Töihin!!!

Tänä aamuna kävin työterveyslääkärillä. Mukaan otin labratiedot viimeisimmistä kokeista, sekä paljon positiivista asennetta. Ensin tapasin lääkärin, jonka kanssa käytiin perusasiat läpi. Olotila, kunto, mieliala hyvä. Labroista näkee, ettei munuaiset enää pelaa. Sitä varten on hemodialyysikone kotona. Lääkäri ehdotti osa-aikaista sairaslomaa, eli töihin 40-60% "voimalla". En allekirjoittanut näkemystä. Lähden kokeilemaan töihin täysillä, tai en lähde kokeilemaan ollenkaan, oli ajatukseni. Yhteisymmärrys tulevasta syntyi helposti. Erittäin asiallinen ja mukava lääkäri Satu, pisteet Lääkärikeskus Aavalle.

Siitä sitten siirryttiin toiseen huoneeseen ja seuraani liittyi esimieheni ja firmamme toimitusjohtaja. Seuraava tunti olisi omistettu aiheelle, miten, milloin töihin ja millä prosentilla :)

Palaverissa se asia tuli aika nopeasti selville, että osa-aikapuljaus on kaikista huonoin vaihtoehto. Minulle, koska olen sitä vastaan ja työnantajalle, koska se tuottaa turhanpäiväistä työtä sijaisten hankinnassa. Päämäärätietoisesti sain kuitenkin tahtoni läpi ja menen töihin täyspäiväisesti ja pyrin työskentelemään voimia säästellen ja kuntoani kehittäen, mahdollisemman tehokkaasti. Pomoni ehdotus, että tulisin töihin pariksi päiväksi ja katsoisin miltä se tuntuu kuulosti hyvältä ja siitä se lähtee. Joku kysyy, että mitä, pariksi päiväksi? Ihme lusmuilua? No lusmuilua tai ei, mutta parissa päivässä kyllä huomaa kestääkö kunto ja sen jälkeen minulla on pitämätön kesäloma edessä :) Olisin toki voinut jäädä suoraan sairauslomalta myös lomalle, mutta ajattelin, että se on myös työnantajalle reilua, että selvitetään se kunto nyt heti ja jos se ei kestä, on heillä valmiudet ja aikaa hankkia sijainen, jos kokopäiväinen työ osoittautuu minulle liian raskaaksi.

Mutta siis huomenna jo töihin! Jess!!

#eteenpäin 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveydenhuolto sairaaloissa

Aina sanotaan, että "Suomi on terveydenhuollon huippumaa". Onhan se hyvä, jos verrataan johonkin savimajassa tehtyyn hoitoon, mutt...