tiistai 29. maaliskuuta 2016

Raskasta, kun mikään ei onnistu

2 viikkoa PD-hoitoa takana, jalat tulessa, henki ei kulje. Hb 88 vaikka epoa annettu 2x viikko. Ei tästä tule mitään. Ukko on kuin muumio.
Kävin tänään PD-hoitajalla ja otettiin verikokeet. Hemoglobiini on alhaalla, joten kroppa taitaa olla täynnä nestettä, vaikka PD-hoitokin 2 litraa poistaa + omat virtsat. Ei auta kun aloittaa hemodialyysihoidot. Eli iltapäivällä takaisin TAYS:iin. Alustavasti sitä rumbaa nyt sitten 4x viikko. No, tämä on tätä minun normaalia, eli yksikään terveydenhoidollinen hoito ei ole kerralla onnistunut, vaan aina on pitänyt mennä vaikeimman kautta.
Hemodialyysi on hyvä hoitomuoto, ajattelin vain itse kokoajan PD-hoitoa, koska se olisi töihin sovitettava. Hoitaja sanoi minulle tänään ainoan työn mitä minulla tällä hetkellä on:

UKKO PITÄÄ HOITAA KUNTOON

Pitää lopettaa haihattelu ja ymmärtää, missä mennään. Uuteen nousuun, uuteen nousuun. Hei muuten! Vaikka ukko on maissa, niin Tappara on neljän joukossa jälleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveydenhuolto sairaaloissa

Aina sanotaan, että "Suomi on terveydenhuollon huippumaa". Onhan se hyvä, jos verrataan johonkin savimajassa tehtyyn hoitoon, mutt...