lauantai 26. elokuuta 2017

Lomat lusittu, patterit ladattu!

3 viikkoa meni suht nopeasti ja maanantaina duuniin. Fiilis hyvä. Viikko sitten pojalla oli konfirmaatio Toivakan kirkossa Keski-Suomessa, josta suuntasin Äänekoskelle äidin tykö. Siellä pyörähdin Sisä-Suomen lehdessä, josta olin pyytänyt, että pääsisin katselemaan vanhoja koriskuvia Äänekosken Huiman 1.divari ja SM-sarja (nykyinen korisliiga ajoilta). Löytyihän niitä. Paperisena oli läjä 80-90 luvun vaihteen kuvia, cd:llä 2000 luvun kuvia ja kansioiden täydeltä negatiiveja 1990 luvulta. Paperiset ja cd kuvat oli "suht nopeasti" käyty läpi ja siirretty tietokoneen uumeniin, mutta sitten alkoikin negatiiviralli. Sitä tulee kestämään vielä loman jälkeenkin. Oikestaan loppuviikko menikin toimistotöissä, kun skannasin negatiiveja tietokoneelle. Paljon on helmiä joukossa. Kiitokset Sisä-Suomen Lehdelle ja tuottaja Salla Norontaukselle. Myös kovan työn tehnyt ja kuvat aikoinaan ottanut Matti Kautto ansaitsee kiitokset. Hienoa, että ainakin osa Äänekosken koripallohistoriasta oli säilynyt hyvässä kunnossa. Vähän siis koripallo vetää taas puoleensa. Elättelen toiveita vieläkin elinsiirron saaneiden kisoista. Virallisesti en tavoitetta vielä aseta.
Viikon päästä Äänekoskella on sitten Susijengin Sudenpesä, jossa seurataan screeniltä Suomen EM-urakkaa. Itse jouduin perumaan, kun meidän Mymmelillä on silloin juuri näyttely. Raakaa hommaa myös tämä kissa-isän elämä 😼 Alla tietoja Sudenpesästä.


31.8 Suomi- Ranska klo 20:00 @ Bar Hurmos

1.9 Koululaistapahtuma - liikunnallinen tapahtumapäivä Koulumäen yhteiskoulun 3.-5-luokkalaisille

2.9 Huiman koripallokauden avajaispäivä:
Päivätapahtuma: Huiman koripalloilijoiden yhteinen kauden avajaistapahtuma klo 14-16 @ Liikuntatalo

Iltatapahtuma: K-18 Suomi-Slovenia klo 20:00 @ Bar Hurmos. Tule kannustamaan Suomi voittoon yhdessä nykyisten ja entisten Huiman edustusjoukkueen pelaajien kanssa!

3.9 Suomi- Puola klo 20:00 @ Bar Hurmos

5.9 Suomi- Kreikka klo 20:00 @ Bar Hurmos

6.9 Suomi- Islanti klo 20:45 @ Bar Hurmos

Bar Hurmos näyttää kaikki suomen pelit suorana screeniltä. Kaikki pelitapahtumat ovat ilmaisia ja lauantaita lukuunottamatta ikärajattomia.
Samalla voit osallistua kilpailuun, jossa veikataan joka ottelun Susi-pelaajaa ja lopputulosta. Kilpailusta pidetään pistepörssiä, josta selviää kisojen päätteeksi kuka oli Äänekosken paras Susijengi-tietäjä! Maineen ja kunnian lisäksi luvassa on myös palkintoja! 
(tiedot Sudenpesä Äänekoski facebook sivulta)Lauantain K-18 iltatapahtumassa on paikalla myös vanhoja pelimiehiä ja Huiman edustusjoukkueen jäseniä, näin olen ymmärtänyt.


Terveydellisesti menee kaikki tällä hetkellä hyvin. Muistelin juuri, miten vuosi sitten ensimmäinen pettymys oli käyty juuri läpi, kun olin varalla munuaisleikkaukseen. Sen jälkeen on ollut paljon ilon hetkiä ja vähemmän pettymyksiä. Pidetään peukkuja, että homma jatkuu samassa sykkeessä. Nyt patterit on ladattu työelämää varten. "Synttärit" lähestyy. 

 Toivotaan parasta ja mennään #eteenpäin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveydenhuolto sairaaloissa

Aina sanotaan, että "Suomi on terveydenhuollon huippumaa". Onhan se hyvä, jos verrataan johonkin savimajassa tehtyyn hoitoon, mutt...