keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Lomailua

Ensimmäinen kesälomaviikko (joulukuussa :) ) muodostui neljästä kuntosalipäivästä, verikokeista, lepopäivistä joululahjashoppailusta ja matkasta Pohjois-Karjalaan syntymäpäiville. Verikokeet ovat edelleen hyvällä mallilla ja pissassakaan ei ole mitään ylimääräistä. Hemoglobiini on jopa 168, jota se tuskin on ollut minulla koskaan. Krea on 82-92 lukemissa sahannut, joten se on hyvällä mallilla. GFR arvot ovat myös terveen ihmisen arvot. Kortisoni laskettiin nyt 10mg -> 8mg. Hiljaa hyvä tulee.

Paino on noussut nyt kymmenisen kiloa leikkauksesta, jota nyt sitten kuumeisesti yritetään hallita kuntosaliharjoittelulla. Josko sitä kohta puoliin jo kävelylenkeillekin itsensä vääntäisi. Melko liukkaat kelit ovat toki sitä ajatusta vielä toppuutelleet. Ei kiinnosta kaatuilla vielä tässä vaiheessa ainakaan paljoa. 

Keskiviikon raviveikkauksen ansiosta pääsin yllättämään paremman puolikkaan ja käytiinkin sitten loppuviikosta joululahjashoppailemassa. Uusi sohva on tilattu ja sitä nyt odotellaan kuumeisesti meidän kotiin. Vaikka odotan sohvaa innolla, on seassa myös kauhunsekaisia tunteita, nimittäin, kun meillä on nuo neljä riiviökissaa, mitenkä ne sen sohvan haltuun ottaa. Onko se jo helmikuussa palasina?

Perjantaina sitten istahdettiin bussiin ja persuus hellänä matkusteltiin Pohjois-Karjalaan syntymäpäiväjuhlille. Juhlat oli hienot, pahoittelut, ettei minusta ihan vielä ollut hurjaksi bilehileeksi :) Hyvä tsemppi kyllä muilla vierailla oli. Parempi puolisko jaksoi kyllä juhlia paremmin kuin minä. Sunnuntaina sitten lähdettiin paluumatkalle ja meinattiin myöhästyä bussista, kun navigaattori kertoi, että pysäkille on bilepaikalta 450 metriä. Sen verran kartta oli mennyt vanhaksi, että oikaisu muodostui mahdottomaksi, koska siihenhän oli tullut talo ja talon myötä portti, siis  tälle tielle josta oli lyhin matka pysäkille, joten siitä ei niin vain mentykään, vaan meidän piti kiertää pitemmän reitin kautta. Myöhässähän me oltiin, mutta onneksi bussi oli sitä enemmän :)
Kotona tilattiin pitsa ja kebabrulla ja turvotusta riitti pitkästi tälle viikolle. 

Tällä kertaa blogipäivitys oli, kuten otsikkorivikin kertoo, hyvin rento ja lomamainen. Hyvä, että joskus näinkin, elämä asettuu uomiinsa. Täytyy koputtaa puuta ja olla tyytyväinen, että flunssat ovat meidän talouden kiertäneet, joten parantuminen on ollut siten helpompaa. #eteenpäin

Tuossa vielä linkkiä treeneihin, jos jotain kiinnostaa:

4.kuntosaliviikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveydenhuolto sairaaloissa

Aina sanotaan, että "Suomi on terveydenhuollon huippumaa". Onhan se hyvä, jos verrataan johonkin savimajassa tehtyyn hoitoon, mutt...