perjantai 2. syyskuuta 2016

Väsynyt, mutta onnellinen!

1.9.2016 on uusi "osittaissyntymäpäiväni". Munuaissiirto on onnellisesti takana. Ainakin virtsa virtaa uuden munuaisen läpi ja nyt sitten aloitellaan uusi elämänvaihe jälleen kerran. Leikkaus oli sujunut hyvin ja toipuminen voi alkaa. Kipu on suht kova, mutta mies on onnellinen, tosin väsynyt. Puoliltaöin tervekin ihminen on väsynyt, joten nou hätä!

Kiitokset Meilahden ammattilaisille. Olette kovaa sakkia ja teette arvokasta työtä! Kiitos, kiitos, kiitos! Nyt vaan sitten jännitetään, miten hyljintäestolääkkeet toimii ja onko tämä todellakin totta? Minulla on "uusi" munuainen? Pääni on vielä vähän tokkurassa ja kirjoitusnopeus ei päätä huimaa, mutta halusin kuitenkin päivittää tämän onnenpäiväni myös tänne reaaliaikaisesti.

Älyttömän hienoa. Kiitos kaikille mukanaeläneille! Matka jatkuu ja jatkossa pävitellään taas blogia, kunhan saan levättyä ja nukuttua ensimmäisen yöni uuden lisäosani kanssa <3. 

#eteenpäin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveydenhuolto sairaaloissa

Aina sanotaan, että "Suomi on terveydenhuollon huippumaa". Onhan se hyvä, jos verrataan johonkin savimajassa tehtyyn hoitoon, mutt...