keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Loistavaa Uutta Vuotta 2019!!!

Tämä vuosi on ollut terveydellisesti niin hyvä, että se on näkynyt lopulta blogitekstien vähyytenä. Alun perin blogini tarkoitus olikin kertoa taistelusta munuaissairautta vastaan. Mununaissiirron jälkeen olen ollut onnellisessa tilanteessa, jossa olen ollut eräänlaisessa välitilassa onnistuneen siirron jälkeen, jolloin olen päässyt elämään suht normaalia elämää. Toki jokainen munuaistarkastus jännittää, mutta elämä on palautunut normaalimmaksi kuin olisin koskaan uskaltanut uneksiakaan. Vuonna 2015 ajattelin elämäni olevan ohi. 2016 vuoden alussa oli jo lähes varma asiasta, mutta niin vain sain lahjan loistavan lääketieteellisen osaamisen ja hyvän terveyspalvelun avulla aloittaa elämäni uudelleen. 

Nykyiset terveysongelmani ovat tällä hetkellä hyvin tavanomaisia. Ganglio kädessä puhkesi ja palasi lievempänä uudestaan ranteeseen. Paino on noussut ja ruoka on maistunut, joten seuraava projekti on jälleen kerran laihdutus ja kuntoilun lisääminen. Tällä kertaa ihan yksinkertaisesti terveydellisistä syistä, turvatakseni uuden munuaiseni mahdollisen pitkän elämän, puhumattakaan omastani. 

Toivon, että ihmiset lukevat ja jakavat blogiani, jotta uudet ihmiset, jotka painivat munuaisten vajaatoiminnan kanssa, saavat tukea mahdollisesti läpikäymästäni taistelusta. Sinä, joka tätä luet, voit olla yhteydessä aina, kun haluat, jos on kysyttävää. Laita viestiä sähköpostilla, tai pistä google+ tilin, twitterin tai facebookin kautta yksityisviestiä. Ei ole tyhmiä kysymyksiä, mitä tahansa voit kysyä, mikä mieltä askarruttaa. 

Päivittelen blogiani edelleen, munuaistarkistusten mukaan ja tietenkin päivittääkseni matkaani uuden munuaisen kanssa. Tällä hetkellä lähes kaikki mahdolliset testit ovat viitearvojen sisällä. 


Toivotan kaikille loistavaa tulevaa vuotta 2019! #eteenpäin

#munuaissairaus #munuaissiirre #kylläelinluovutukselle #elinluovutuskortti #elinluovutus #uusielämä

1 kommentti: