sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Taas tulee puukkoa

Seuraavaan viikkoon lähdetään siis sillä mietteellä, että keskiviikkona tulee taas puukkoa. Tällä kertaa poistetaan kaulasta hemodialyysikatetri. Elikkä jatkossa hemodialyysi tehdään fistelikäden kautta. Saa nähdä. Taas on luvassa "päiväoperaatio", eli pitäisi tapahtua puudutuksella ja kotiutus samana päivänä. Yksikään päiväoperaatio ei päivässä ole onnistunut minulla vielä, siihen nähden toiveet ovat korkealla, että tällä kertaa kaikki menisi nappiin :)

Huomenna jatketaan dialyysissä pisoharjoittelua. Toinen omahoitajistani aloitti lomat ja toinen tulee lomilta, joten taas päästään vähän kuin alusta aloittelamaan tämä rupeama. Pistäminen on onnistunut jo itseltäkin, mutta viime kerralla toisen pistopaikan kanssa oli ongelmia, eikä tahtonut onnistua edes hoitajan pistämänä. Käsi onkin ollut extrakipeä tästä tökkimisestä. 

Sähkömies on tehnyt tarvittavat asennukset kotona ja nyt odotellaan sitten konetta kotiin. Näillä näkymin se tosin tulee kotiin vasta omahoitajan loman jälkeen 4 viikon päästä. Vielä pitäisi sopia putkimiehen parista pikku asennushommasta, mutta kiirettä ei ole, koska omahoitajan loma.

Sormet ja varpaat ristiin, että keskiviikkona kaikki menee putkeen ja pääsen 13 päivän päästä sitten jo saunomaan. Saunahommissa on ollut reilu puolen vuoden tauko. Viikonloppuna olis Vakoniemeläisten sukukokous, jonne myös mielelläni haluaisin paikan päälle. Toivotaan toivotaan.

Keskiviikkona jatketaan, kun leikkaus on ohi. Peukut pystyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Terveydenhuolto sairaaloissa

Aina sanotaan, että "Suomi on terveydenhuollon huippumaa". Onhan se hyvä, jos verrataan johonkin savimajassa tehtyyn hoitoon, mutt...